Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Erhvervs- og arbejdsliv i Billund kommune

Med særlig fokus på aktører, som arbejder med leg, læring og kreativitet understreger Billund Kommune det målrettede fokus på erhverv og turisme og på strategien om, at Billund er Børnenes Hovedstad.

Danmarks mest erhvervsvenlige kommune 2014

Dansk Byggeri har kåret Billund Kommune som Danmarks mest erhvervsvenlige kommune i 2014, og vi ligger i top ti uanset, hvem der måler på erhvervsklimaet i Danmark. Det er vi faktisk ret stolte af. Ligesom vi er stolte af de mange virksomheder og turistattraktioner – store og små – som konstant skaber udvikling i Billund Kommune.

I Billund Kommune er der fra byrådets side vedvarende fokus på erhverv- og turisme. Vi er et aktivt medlem af Danmarks Produktionscentrum – Trekantområdet Danmark. I kommunen har vi med Billund ErhvervsFremme og Visit Billund en professionel organisation til at understøtte de forskellige aktører indenfor erhverv- og turisme.

Samtidig er kommunens og borgmesterens dør altid åben, uanset om det er nye eller eksisterende virksomheder, der har ønsker.

 

Fakta om erhvervs- og arbejdsliv i Billund kommune:

  • Billund Kommune er i 2014 blevet kåret som "Danmarks mest erhvervsvenlige kommune" (Dansk Byggeri)
  • Der er 131 arbejdspladser pr. 100 indbyggere. Gennemsnittet i Danmark er 92 arbejdspladser
  • I perioden 2010 – 2012 blev der skabt 3,9 % flere arbejdspladser i Billund Kommune. Gennemsnittet i Danmark var et fald på – 1 %
  • Yderligere 300.000 arbejdspladser indenfor 60 minutters kørsel.

 

 

Kontakt:

Borgmester Ib Kristensen - Tlf.: 7972 7207 eller ibk@billund.dk