Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Om tilflytterservice

Gode tilbud til en god start ... Vores hjælp består bl.a af de gode råd og vejledning. Bosætningskoordinatoren vil være jeres sparringspartner samt hele familiens vejleder, hjælpe til med at bevare overblikket i alle de opgaver, som altid vil være forbundet med et jobskifte og ikke mindst en flytning.

Tilflytterservice er et tilbud til alle tilflyttere i Billund kommune ...

Så hvis du lige er flyttet hertil - eller overvejer at flytte til Billund kommune - Så tag kontakt til bosætningskoordinator Marianne Thomsen i Billund ErhvervsFremme.

Bosætningskoordinatoren kan fortælle om alle mulighederne og de gode fordele ved at vælge Billund kommune, både som ny arbejdsplads og bopælskommune.

Gode tilbud til en god start ...

Vores hjælp består bl.a af de gode råd og vejledning. Bosætningskoordinatoren vil være jeres sparringspartner samt være hele familiens vejleder, hjælpe til med at bevare overblikket i alle de opgaver, som altid vil være forbundet med et jobskifte og ikke mindst en flytning.

Vores rådgivning og vejledning omfatter bl.a. hjælp med job til ægtefælle, rådgivning om boligmuligheder, oplysning om pasningstilbud, skole, uddannelse, fritid, oplevelser samt kultur - men ikke mindst kan vi hjælpe jer med opbygning af nye netværk i Børnenes Hovedstad.

- Så den hurtige vej til jeres personlige guide, er at ringe til Marianne Thomsen på telefon +45 2269 2498 | mkt@billunderhverv.dk

 

Billund ErhvervsFremme udfører denne opgave for Billund Kommune - og i et tæt samarbejde med Billund Kommune.