Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Ungdomsliv i Billund kommune

Campus Grindsted tilbyder stærke bud på en god ungdomsuddannelse, og der er direkte busafgange til og fra Billund samt omegnsbyerne

 

Billund kommune har et af de mest spændende og sammenhængende Campusområder i Danmark I Tinghusgade ligger uddannelserne side om side omkranset af et helt nyt udendørs aktivitetstorv, hvor der kan spilles basket, bordfodbold eller bare hænges ud med musik i ørerne. Indenfor i Kultur- og Idrætscenter MAGION, er der topmoderne bibliotek, cafémiljø og motionscenter, tre haller, svømmehal og et væld af koncerter og shows året igennem.

Tilsammen byder Campus Grindsted på stærke bud på en god ungdomsuddannelse, og der er direkte busafgange til og fra Billund til Campus, ligesom det politisk er besluttet at unge skal kunne køre bus internt i kommunen for 400 kroner årligt.

 

Magion Kultur & Idræt

 

De fleste af uddannelserne ligger side om side med MAGION Idræt og Kultur, hvor der er nyt topmoderne bibliotek, cafemiljø og motionscenter og et Campus Torv med yderligere spændende aktivitetstilbud.

Ungdomsuddannelser på Campus Grindsted

Grindsted Gymnasium & HF 
Erhvervsgymnasiet Grindsted 
Syddansk Erhvervsskole 
Grindsted Landbrugsskole 
VUC Vest Grindsted 
FGU Trekanten i Grindsted
Social- og Sundhedsskolen
10. klassecentret